marek_torun93 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Witam wszystkich. Nie wiem jak to precyzyjnie nazwać, ale muszę naprawić sobie osłonki od nawiewu w środkowej części deski rozdzielczej. Elementy, o które mi chodzi pokazałem na zdjęciu. Główne pytanie to jak to zdjąć? Coś mi się musiało tam odczepić, bo nie mogę regulować kierunku nawiewu(na boki, góra dół chodzi dobrze). Będę wdzięczny za każdą pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Główne pytanie to jak to zdjąć? Wsadzasz coś płaskiego, np. śrubokręt pomiędzy kratkę i panel, po bokach, naciskasz tak aby ścisnąć kratę i kratka wyskakuje.Jak się dobrze przyglądniesz, to zobaczysz na środku kratek, w szczelinie zaczepy, okrągłe, trzeba kratkę z nich zdjąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MB17 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 demontaż jak wyżej kolega opisał, a co do naprawy sterowania na boki to może wystarczy dobrze wyczyścić i będzie śmigać. PS ja praktycznie zawsze mam zamknięte te kratki środkowe nawiewu, bo nie lubię jak mi po twarzy wieje, tylko czasem otwieram 1/3 ale tylko dlatego, że mam tam zapach zamontowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_torun93 Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Dzięki za szybką reakcję. Jutro spróbuje to zrobić:!: Mam nadzieję, ze niczego sobie nie uszkodzę:!: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MB17 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Jak zrobisz z wyczuciem wg instrukcji Przema to na pewno się uda, temat przerabiałem w naszym Scenicu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi