damiano9212 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) witam. Mogłby mi ktoś doradzic w sprawie kupna meganki,napisać co trapi te modele oraz rodzaj silnika.Jak oceniacie awaryjność i koszty napraw. ż góry dziękuję i licze na sensowne i wyczerpujące wypowiedzi. Tu dołączam link do megane którą chcę kupić. http://otomoto.pl/renault-megane-klima-idealny-stan-C28106726.html Edytowane 24 Marca 2013 przez damiano9212 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Rejestracja o godzinie 7.41 , a post o godzinie 7.50. Kolego sorry ale na temat meganek, ich wad i zalet, kosztów naprawy jest dużo na forum napisane więc nie ma potrzeby tego samego przepisywać. W górnym prawym rogu forum masz taką opcję :!: i proponuję z niej skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Mogłby mi ktoś doradzic w sprawie kupna meganki,napisać co trapi te modele oraz rodzaj silnika.Jak oceniacie awaryjność i koszty napraw. ż góry dziękuję i licze na sensowne i wyczerpujące wypowiedzi. A poczytaj sobie forum, czy myślisz że ktoś ma ochotę przepisywać forum bo Ty tak chcesz? Użyj :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Po pierwsze dzwoń do sprzedającego i pytaj się kiedy auto zostało sprowadzone.Podany przegląd do lutego 2014,więc może sprowadzone i rejestrowane było miesiąc temu.A cóż można pisać o aucie po miesiącu ew.użytkowania? Druga sprawa - nadwozie.Zdjęcia liche,ale tył był lakierowany.I ten brak dekielków na AF trochę mnie dziwi. Opis auta piękny,ale jedzie mi tu handlarzem na odległość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano9212 Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Dziękuję jednemu Paniu za szczerą wypowiedź.A tym dwum Paną radzę nie wypisywać takich glupot,bo po co tracić swój cenny czas. Regulamin pkt. 5.7 - ortografia i logika wypowiedzi Ja radzę zapoznanie się z regulaminem i zastosowanie się do niego. P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 No tak, poco tracić swój cenny czas i przejrzeć forum, skoro ktoś to za ciebie może zrobić nie? Bezczelność nie zna granic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Kolego Damiano9212 jak ktoś już wspomniał w innym poście na tym forum obowiązuje samoobsługa. Nie pasuje. To sorry Batory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi