Skocz do zawartości

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

elektryczne szyby kierowca + pasażer

Rekomendowane odpowiedzi

witam

przejrzałem duża ilość tematów niestety nic mojego.

Zaznaczę na początku, że samochód był z Anglii. Tył sprawny, działa i z panelu sterowania i z poszczególnych drzwi. Natomiast z przodu szyba od kierowcy w ogole nie reaguje, szybe od pasażera mogę otworzyc tylko i wyłacznie z panelu (z drzwi juz niestey nie o0). Z tym, że chcać otworzyć szybę pasażera z panelu strowania używam przyciusku z lewej strony. strasznie to pogmatfane, ale nie wiem jak to inaczej opisać. Załącze jedynie zdjęcie i opisze sposób działania szyb.

REGULAMIN FORUM JASNO MÓWI O ZASADACH ZAMIESZCZANIA ZDJĘĆ NA FORUM :notacrook:

O co w tym wszystkim chodzi ?

lapka2.gif

Regulamin pkt. 5.7

Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!:

Poprawcie :!: Nikt was nie goni :D Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :) :) -Prezes

Edytowane przez Prezes

• 2 tygodnie później...

zmień przełącznik na kontynentalny

Dodano: 25 mar 2013 - 16:25

http://megane.com.pl/topic/12346-awaria-elektrycznej-szyby/page__pid__344493__st__64#entry344493

Dodano: 04 kwi 2013 - 20:02

http://megane.com.pl/topic/12346-awaria-elektrycznej-szyby/page__pid__344493__st__64#entry344493\

Rzuć okiem na ten wątek

Dodano: 04 kwi 2013 - 20:03

ups, sorka - to nie w tym temacie chciałem wkleić :notacrook: