Nestor Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam, Zamontowałem hak i potrzebuję podpiąć elektrykę. Problem w tym, że nie wiem, któy kolor przy kostce w lampce jest od poszczególnych świateł. Mógłby ktoś pomóc i opisać kolory przy lewej i prawej lampie? Mam sedana z 2004 r. Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez Nestor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Jeśli nikt nie poda rozpiski to bez problemu zwykłym miernikiem sprawdzisz ,który kabel od czego jest ,włączając poszczególne światła i mierząc napięcie które pojawi się na danym przewodzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Mam dla scenica. Może w megane jest podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nestor Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Yetiq Dzięki, sprawdzę to u siebie :) No niestety - zupełnie inne kolory przewodów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi