Prezes Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Ja mam to wszystko ;-) Gaśnica x2 :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 ja swoja apteczke doposazylem po brzegi w lepce, bandaze, opaski, NOZYCZKI!!!!!!!! (tego zawsze brakuje w "tych" sytuacjach!!!!) i takie tam jeszcze... nawet ze szpitala wynioslem (po pobycie) parenascie mini gazikow jalowych 2w1 (suchy + odkazajacy), bo standardowa zawartosc zakrawala o zbrodnie w jasny dzien... ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 A maseczkę do sztucznego masz ;-) Ja mam taki cały zestaw mini -RATOWNIK ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 tego tylko nei mam ale mam zamiar dokupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Podesłać ci mam szt.3 ;-) :-P Ale nas zaraz mody pogonią za te gaśnice co o nich piszemy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 a no... moze Lewy jeszcze sie wypowie?! ale serio koniec! chyba ze temat podmieniamy? ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soto74 Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 no własnie, gdzie montujecie gasnice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Poczytaj co było napisane wcześniej ;-) Nie chce mi się już pisać - jutro dam foto Dodaję fotki jakie obiecałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soto74 Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 wszystko fajnie tylko ze gasnica niby powinna być "pod ręką" a nie w bagażniku, ja tak przypiety mam płyn do spryskiwaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janksz Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Prezes.....masz o pół roku przeterminowaną ważność gasnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Tu się mylisz ;-) To nie jest 2005 tylko 2006 :-P W gaśnicach do auta robi się przegląd raz do roku czyli jeszcze mam ważną do 21.08.2007 :-P co 6 mies. robi się w budynkach użyteczności publicznej powinna być "pod ręką" A co nie jest :) ;-) Szybciej ją wyciągnę z kupra niż np. z pod siedzenia ją wydłubię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janksz Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Jest to data legalizacji? Nie powinna tam być wpisana data ważności? Mnie zawsze wpisują date, do kiedy przegląd jest wazny. Ale zgadzam sie, ze jest to rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 zależy od zakładu ja na swojej mam taką dziurkowaną nalepkę i jest tam data legalizacji i jest napis : legaliazacja gaśnicy przed upływem roku od daty ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Są obie daty dla jasności ;-) Jak powiększysz, to na dole masz zaznaczony - miesiąc "X" i między kreskami poziomymi rok. To jest data ważności przeglądu do... Natomiast to co widać na górze, jest to data wykonania badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 [Ciach] Dokładnie tak jak piszesz są dwie daty; kiedy wykonano i do kiedy ważny jest przegląd. Rzeczywiście macie też rację odnośnie przeglądu sprzętu gaśniczego w budynkach użyteczności publicznej przeglądu dokonuje się co 6 miesięcy. Natomiast odnośnie gaśnic w samochodach to wydaje mi się, że nie ma przepisu mówiącego z jaką częstotliwością należy je sprawdzać. Przepisy mówią, że ma być sprawna, cokolwiek to oznacza. Dlatego ja np gaśnicę sprawdzam co roku, dostaje naklejkę i tyle. [Proszę nie cytować postu, 1:1, jeśli odpowiada się bezpośrednio pod nim - Prezes] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi