Wydma Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Witam Przerabiał ktoś już większą turbinę w 1,9 Dci pomijam fakt ze sprzęgło trzeba wzmocnić i skrzynia może sie rozlecieć .., Może jakieś inne propozycje obecnie mam 152 koniki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Wydech może? Większy ICek ? Hamulce obowiązkowo ;) I wlepkę że diesel musi kopcić ;) Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 heble to wiem ... wydech , nakleja odpada:P myślałem bardziej nad turbiną inna i wtryskami i ciekawi mnie ile można wyciagnąć przez zmianę tych elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi