Mario1985 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) czy radio cd posiada aux czy tylko mp3.Bo słyszałem ze jak sie kupi przejsciówke z aux-in-jack 3,5 to bedzie można podłaczyć do niego mp4 i przez radio z aux słychać muzyki.ale w moim radio wogóle nie ma opcji aux tylko jak sie przezuca to te stacje radia tak jak tu z załaczniku http://www.youtube.com/watch?v=STBhpG_YD2E Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez Mario1985 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 możesz sobie ustawić jakie zakresy maja być przełączane i wyświetlane. U mnie przykładowo AF MW LW AUX NEWS mam wyłączone, i przełączam tylko pomiędzy FM i CD. By sie do tego dostać naciskasz i przytrzymujesz lewą stroną prawego przycisku funkcyjnego na panelu radia, tam gdzie widać nutki i napis EKSPERT. Później przechodzisz pomiędzy nimi i przełączasz pomiędzy ON i OFF, lewym funkcyjnym. Trzeba się spieszyć bo po kilku sekundach nieużywania samoczynnie wychodzi z funkcji ustawiania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario1985 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Oki wielkie dzięki można na was zawsze liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi