fourier Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 (edytowane) Jako że poruszyłem już wcześniej kwestię "UMOWA SERWISOWA MOJE PRZEGLĄDY" w temacie odnośnie zakupu Meganki i nie chcę go zaśmiecać, więc piszę tutaj. Co tak naprawdę daje nam taka umowa? W regulaminie znajduje się następująca informacja: "UMOWA SERWISOWA MOJE PRZEGLĄDY Kod oferty : 2013033 Informacje prawne Voucher uprawnia do zakupu usług w ramach Umowy Serwisowej MOJE PRZEGLĄDY w specjalnej cenie 299zł*. Umowa Serwisowa MOJE PRZEGLĄDY może zostać zawarta w ciągu 3 miesięcy od daty wydania samochodu klientowi i przed wykonaniem pierwszego przeglądu. Czas trwania Umowy Serwisowej MOJE PRZEGLĄDY to 4 lata lub do osiągnięcia przebiegu 80 000km licząc od daty wydania samochodu. Umowa Serwisowa MOJE PRZEGLĄDY obejmuje wymianę części zamiennych i obsługę serwisową zgodnie z programem przeglądów w okresie trwania umowy. Szczegółowe informacje na temat zakresu Umowy Serwisowej MOJE PRZEGLĄDY uzyskasz w serwisach Renault. Oferta dostępna tylko dla stałych Klientów** zarejestrowanych na portalu Moje Renault. Aby skorzystać z oferty wydrukuj voucher i umów się na wizytę w serwisie Renault. Voucher nie łączy się z innymi ofertami, promocjami i rabatami. Oferta ważna do 30/06/2013r. * cena brutto dotyczy modelu Megane. ** "stały klient" to klient, który przed zakupem nowego samochodu Renault/Dacia posiada/posiadał już samochód tej marki lub marki z grupy Renault." Kożystał już ktoś wcześniej z czegos takiego? Jeśli tak, to co dokłądnie obejmuje ta umowa? (treść można różnie interpretować). Ile kosztuje pierwszy przegląd (robocizna + materiały)? Edytowane 2 Maja 2013 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Odkopię trochę temat może komuś taka informacja się przyda. Dostałem coś takiego z moją meganką zakres to - przeglądy zgodnie z zaleceniami producenta czyli raz do roku - wymiana oleju zgodnie z zaleceniami producenta czyli 30 tys lub 2 lata (jak chce się olej wymienić częściej trzeba zapłacić - świece, cewki pasek rozrządu chyba też na pewno NIE obejmuje - hamulce - wycieraczki - żarówki Jakby ktoś chciał więcej info mogę wrzucić skan warunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi