yoogi Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Proszę o pomoc w doborze przednich klocków hamulcowych do mojej meganki 1.4 kombi. Chciałem zamówić na allegro ale pojawia się problem bo nie wiem czy do kombiaka nie wchodza większe (takie jak do 1.6). Zmierzyłem stare klocki i maja wysokośc 140mm a te oferowane do 1.4 (i co wyrażnie zaznaczają sprzedający tylko do 1.4) są o około 2 cm niższe... Może ktoś cokolwiek podpowiedzieć? z góry dzięki z pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponuryzniwiarz Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Zależy jaki masz system hamulcowy,określ kształt klocka który masz u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoogi Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 pierwszy z lewej czyli plik 1.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biniubak Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 (edytowane) No to do wyboru do koloru Wychodzi, że klocki mają mieć nie całe 137mm Np takie TRW, bo masz system Bosch-a. Edytowane 4 Maja 2013 przez biniubak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoogi Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 wielkie dzięki za szybką odpowiedź. Ta stronka którą zalinkowałeś też całkiem fajna i chyba tam zamówię. pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biniubak Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Czasem maja jakies promocje. Ja mam szwagra, ktory handluje częściami i mam zawsze w cenie hurtowej, a kiedyś się okazało, że poduszka skrzyni do mojego Scenica była najtaniej własnie na tej stronie. Szwagier nie był w stanie załatwić za takie pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi