grzwojd Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 witam od jakiegoś czasu szukam dla siebie Meganki i taką oto znalazłem. Co o niej sądzicie? http://otomoto.pl/renault-megane-dealer-karlik-poznan-C29056259.html dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciki Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Na pewno do sprawdzenia prawy przód przy reflektorze maska jest jakoś tak dziwnie spasowana dość spora szczelina jest i tył cały chodzi o klapę bagrznika mam wrażenie, że szczeliny przy światłach są nie równe też do sprawdzenia tak autko nawet przyzwoite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BogdanB Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 (edytowane) Całkiem ładny, za rozsądną cenę, oby tylko opis był zgodny z prawdą. Ja wczoraj postanowiłem zmienić swoją megi więć jeżeli pasowałby Tobie kombiak to zerknij na moje ogłoszenie. http://moto.gratka.pl/tresc/renault-megane-15165367.html#2a0cc470c28c4a53,1 Pozdrawiam Bogdan Edytowane 10 Maja 2013 przez BogdanB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzwojd Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Nie będę więcej przedrzeźniał przedmówcy :P Pierwszym pomysłem na Megane było właśnie kombi - jednakże nic ciekawego nie znalazłem. Co do twojego samochodu to wydaje się fajny. Jednakże jestem z Poznania a ty z Warszawy a z uwagi na logistykę było by to trudne bym go kupił od ciebie (brak 2 kierowcy – musiał bym przyjechać pociągiem itp. a to jak dla mnie zbyt skomplikowane w szczególności jeśli by się okazało ze bym się nie zdecydował bo jednak coś jest nie tak etc.) jeśli jesteś tak pewien że to auto jest w tak dobrym stanie jak piszesz w ogłoszeniu to zapraszam do Poznania :P z chęcią odwiozę cie potem na dworzec ;) Regulamin pkt. 5.13 - cytowanie P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi