Michal.A. Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Gimnastykowałem się ostatnio i nijak nie umiem tego podpiąć... Chyba podjadę do ASO i poproszę o pomoc. Dodatkowo zauważyłem że pod fotelem pasażera nie ma takiej wtyczki a ładunek wybuchowy jest... Dziwna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Całkiem normalne , pasażer nie ma kierownicy do której się zbliża 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Dodatkowo zauważyłem że pod fotelem pasażera nie ma takiej wtyczki a ładunek wybuchowy jest... Bo tam nie jest on potrzebny i poduszka pasażera otwiera się podczas zderzenia z jednakową siłą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal.A. Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 ok, rozumiem że ten ładunek ma za zadanie bardziej lub mniej dociągnąń pasażera/kierowcę żeby za mocno nie walnąć w poduchę i kierownica nie ma tuznaczenia, ale nie ważne, jak u pasażera nie ma to ok i tak nie wiem jak to podłączyć i chyba podjadę do ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 ok, rozumiem że ten ładunek ma za zadanie bardziej lub mniej dociągnąń pasażera/kierowcę żeby za mocno nie walnąć w poduchę i kierownica nie ma tuznaczenia Kolego mylisz pojęcia. Czujnik pod fotelem kierowcy jest potrzebny do ustalenia z jaka siłą podczas zderzenia ma się otworzyć poduszka w kierownicy. I czym bliżej jest fotel kierowcy kierownicy to poduszka będzie się odpalała z jednego naboju, leżeli fotel jest na maksa odstawiony to odpalona będzie z 2 naboi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal.A. Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 ok, myślałem że chodzi o te ładunki wybuchowe przy fotelach, których zadaniem jest dociągnięcie pasów bezpieczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal.A. Opublikowano 13 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Za jakieś 4 tys.km mam przegląd gazu w ASO, bo tam montowałem i się ich zapytam, wtedy na pewno napisze co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi