kaag Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 (edytowane) marianprzy sprawdz PW Dodano: 07 maj 2014 - 15:02 Proszę osoby które wybrały wysyłkę listem o przesłanie danych korespondencyjnych. Poza tym mam już wszystko więc pewnie jutro będzie można robić przelewy. Dodano: 10 maj 2014 - 13:39 Listę zamykam w poniedziałek rano jakby ktoś jeszcze chciał się dopisać. Przelewy można już robić, jeśli ktoś jeszcze czeka. Edytowane 10 Maja 2014 przez kaag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Właśnie otrzymałem przesyłkę z płytą i programem MaxiEcu2 z tej akcji grupowego zakupu. Przelew zrobiłem w niedzielę wieczorem. Teraz instalacja i rejestracja programu, niestety dziś na to nie mam czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianprzy Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Przesyłka z płytą dotarła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko78 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Interfejs i płytka dzisiaj dotarły, jutro instalacja i rejestracja. Myślę że w piątek będzie można testować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokodil Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Witam wszystkich.Przesyłka dzisiaj dotarła.Dziękuje za zorganizowanie akcji.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo_k Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Przesyłka dotarła i oprogramowanie już zainstalowane. Wielkie dzięki za zorganizowanie akcji zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo1 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Dalej można zamawiać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaag Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Niestety ta akcja już zakończona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDREA-SA Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Kiedy następna akcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djanj Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ostatnio firma Mari robiła na allegro licytacje programu Maxiecu w różnych wersjach, mi się udało kupić za 50zl + przesyłka wersję Renault zobacz może jeszcze coś takiego zrobią Widzę że większość osób nie brała interfejsu MPM-COM,a samym elmem nie zrobi się wszystkiego, Np. u mnie w Meganie 1ph2 z 2000r. elmem nie połącze się z absem, dopiero przy użyciu MPM-com się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDREA-SA Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Widziałem aukcje, lecz nie zdążyłem z zakupem. Obserwuję może coś wystawią. Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinox1 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Może odświeżę temat i zapytam czy jest jakiś sposób żeby taniej kupić ten program Maxiecu do Renaulta? Proszę o kontakt, może być na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_Jaw Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Też chętnie bym go nabył w dobrej cenie - może jakiś kolejny zakup grupowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaag Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Musiałoby się znaleźć minimum 10 osób i możemy działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_Jaw Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 No to 2 osoby już są (chyba kolega który pisał post przed moim też jest zainteresowany) - czekamy na pozostałych 8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi