Bogdantes Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Cześć! Czy ktoś się już z tym zetkną? W podłodze pod nogami kierowcy i paszażera są schowki. I u mnie w tych schowkach zbiera sie woda. Nie wilgoć, nie krople, Tylko do pełna . Cała kieszeń. Czasem z jednej, czasem z drugiej strony. Myślałem, że z butów tak ścieka ( bo pierwszy raz zauważyłem to w zimie). Ale nie ! Musi nabierać gdzieś z zewnątrz. Raz ( po myciu) była to ewidentnie woda z szamponem. Mechanicy do których sie zwracałem rozłożyli ręce. Poradźcie, gdzie to trzeba zatkać .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hymmen Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 http://megane.com.pl/topic/14131-w-czasie-udrazniania-odplywow-wody-spod-pods/ Tu jest wszystko opisane, aczkolwiek dotyczy scenica II. Ale procedura w scenicu III jest podobna. Mechanicy do zmiany, niech to zobaczy ktoś kto się zna na rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi