Djosiriss Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Witam czy wie ktoś gdzie można zakupić końcówki listew drzwiowych , emblematy gdzie zamiast np 1.9 dCI jest renault sport ? na allegro niestety tego nie znajde a szukam od 3 mesięcy na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 To jest towar deficytowy, pozostaje raczej aso. PS. Z diesla rs'a nie zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megane ang Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 popatrz na tablicy bo niedawno widziałem sporta do M2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djosiriss Opublikowano 9 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 (edytowane) na tablicy byla ale jedna tylko . a z Aso nie wiadomo za ile itp . Kolego, zwracaj uwagę na to w jakiej formie wysyłasz post. Nowe zdania zaczynamy z wielkiej litery. Tak samo z interpunkcją - po co te Spacje? To są przecież podstawy. - damiar Edytowane 9 Września 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mek Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Aaaaa, że wcześniej nie zaglądałem na forum :) Moglibyśmy się zamienić (oczywiście za dopłatą :P) no ale już po ptokach bo pomalowałem swoje na czarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djosiriss Opublikowano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 a miales te oryginalne RS ? i co z nimi ? masz jeszcze tą lotke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mek Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Dalej je mam na aucie tylko teraz są pomalowane pod kolor nadwozia. Tak lotkę jeszcze mam :) Jak masz więcej pytań to pisz na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi