fairway Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Witam czy ktoś wie jaka jest różnica pomiędzy zamkiem kierowcy w scenic III czteropinowym a sześciopinowym?? muszę wymienić w swoim scenicu ale niestety tylko rozebranie drzwi pozwoli mi dowiedzieć się jaki zamek potrzebuję a może ktoś po VINie jest mi w stanie powiedzieć jaki zamek potrzebuję?? 4 czy 6 pinowy?? na dodatek mam handsfree proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.c Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Zamki 4-pinowe są montowane z przodu (kierowca, pasażer) z tyłu są 4pinowe lub 6pinowe. Różnica jest taka, że zamek 6-pinowy posiada drugi silnik i czujnik do super blokady (blokowanie otwarcia drzwi od środka - np. przez dzieci) Zamki 4-pinowe mają jeden silnik do zamykania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi