cichy144 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Witam dzisiaj pojawl mi się problem z radiem. A mianowicie wcisnąlem funkcje "Mute" przy kierownicy i tak już zostalo radio nie reaguje na przyciski oprócz zał/wył oraz CD (wysuń/wsuń). Czy jest możliwość resetu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcichy Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Odłącz klemy z aku na kilka minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy144 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zrobiłem jak mi powiedziałes - pomogło zresetowalo radio i kazał wpisać kod. Wszystko znowu gra i buczy :D Dzięki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi