prosiaczek231 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Oceńcie proszę tą megankę 2.0 16V http://otomoto.pl/renault-megane-2-0-16v-f7r-C29575221.html Czy warto sie nia interesować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 meganka użytkownika MIECHO, nie wiem cyz jest tu na forum, jest na mckp. Wygląda na zadbaną, sam chętnie bym ją obejrzał z ciekawości. Na tablicy była ostatnio chyba meganka z F7Rem pod maską za 2800, ale stan już nie był taki jak tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 też ją kiedyś oglądałem jak mi się silnik skończył, jednak wtedy bardziej opłacało się kupić silnik, niż te megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Ta powyższa meganka okazała się wizualnie zaniedbana na maxa-odpuściłem. Obejrzyjcie natomiast to kombi MIPHII-czy widać coś niepokojącego na fotkach?? http://otomoto.pl/renault-megane-klima-nowe-opony-zadbany-C29560899.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Wydaje się, że mocno nisko tył leży. Pod przednim zderzakiem brakuje dokładki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Drzwi tylne L=P dziwnie odstają od nadozia-sprawdź czy tył nie zaliczył kiedyś porządnego strzału.Zresztą zdjęć nadwozia jest tak mało,że trochę strach co z przodu może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi