Adamo571 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Napiszcie ktoś kto posiada wypasioną wersję Meganki III Grandtour czy te przyciski na kierownicy świecą czy nie. Niby piszą że nie i pytałem też w ASO Renault że nie świecą ale jak kupowałem swoją Megane daje głowę (chyba) że świeciły. A teraz nie świecą... Moja Renault jest z 2010r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUBU77 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 (edytowane) Ja mam Megane z 2011r i u mnie się też nie świecą Edytowane 5 Grudnia 2013 przez BUBU77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martello Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Ja mam privilege 2010 rok, bez nawigacji, kierownica beżowa. Przyciski w kierownicy nie są podświetlane. Są tylko w kolorze białym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektryko Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Mam MIII Grandtour GT Line BOSE i u mnie również nie są podświetlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawaii Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 W moim Fluence phII dynamic też nie świecą. I chyba całe szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.c Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 W żadnej wersji nie świecą. Opcja podświetlania tych przycisków nie występuje w Megane III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qweluke Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Dodatkowo dla potomnych dodam że nie da się samemu zrobić podświetlania przycisków na kierownicy czy nawiewów. To jest biały plastik, nieprzezroczysty i po prostu się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi