pawelp2008 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 (edytowane) Heloł ewrybazy, Z tego wszystkiego zapomniałem się pochwalić. 25.06.2013 o godzinie 4.00 urodziła mi się córeczka Zosia. :( ;) Dziewczyny do czwartku są w domu i czują się bardzo dobrze ;) Edytowane 30 Czerwca 2013 przez pawelp2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 ooooo pogratulować ;) I zdrówka zarówno córce jak i mamusi. Przekaż żonie gratulacje od nas. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d3bian Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 gratulacje !!! mi na dniach urodzi się syn :( . dużo zdrowia dla Twoich dziewczyn ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 No stary :( GRATULACJE dla mamusi, tatusia i siostrzyczki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 No to gratulacje szczęśliwym rodzicom :) Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Pawcio, Ty wiesz co ja teges... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Dziękuję, dziękuję :) :) Przekażę miłe słowa B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 I od nas też wszystkiego najlepszego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 (edytowane) baciuś, Ty czytaj, wnioskuj, ucz się i bier się chłopie za robotę :) Paweł, dzisiaj powiedziałem Ancykowi, kazała przekazać że zuch chłopak z Ciebie i wielkie gratulacje dla Ani :) Edytowane 1 Lipca 2013 przez Tomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 baciuś, Ty czytaj, wnioskuj, ucz się i bier się chłopie za robotę święte słowa :) Dzieki Tomek, gratki przekazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Pawełku, gratulacje dla świeżo upieczonych rodziców :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 (edytowane) Dzięki rob :) :) Edytowane 1 Lipca 2013 przez pawelp2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 No i pięknie, zdrówka dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi