prosiaczek231 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Mam umowę kupna sprzedaży, oba briefy niemieckie, wszystkie opłaty przedrejestracyjne auta tzn, opłaconą akcyzę, zrobiony przegląd, tłumaczenia, ubezpieczenie, dziś odbieram papier z US, recykling zapłacony. Tylko muszę czekać tydzień na swoją kolejkę w Starostwie do rejestracji. I tutaj moje pytanko: czy przez ten tydzień mogę jezdzić w miarę legalnie?? Dodam jeszcze że tablice mam niemieckie oryginalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesik1 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Bez polskich tablic i dowodu rejestracyjnego nie pojeździsz legalnie. Legalnie to albo na niemieckich dok. (Brief z Tuv + ubezpieczenie + tablice) a na polskich to miękki dowód + tablice próbne + ubezpieczenie. W każdej innej sytuacji Policja może się "przyczepić". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi