jacs_1979 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Czesc jestem o kro od kupienia megane II phI z 2003 z xenonami, problem jest taki, ze prawa lampa sie nie poiomuje. Przeczytalem juz wszystkie posty na ten temat i wiem, ze albo to pierdola albo bede musial zmienic cala lampe, jesli to silniczek. Czy mozecie mi powiedziec, jakie ewnetualnie maksymalne koszty moga mnie spotkac? W serwisie mi powiedzieli, ze koszt nowej lampy z silnikiem, bez zarowki to 900PLN - czy to prawda? Dzieki i pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choina Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Nowa kosztuje 800-900zł, za używkę zapłacisz około 300-500zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekP Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 czyli jakbym chciał wymienić lampy na xenony (pomijam nieorginalne) to muszę wysupłać 600-1800 PLN ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choina Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 W 600zł napewno się nie zmieścisz. Oprócz lamp trzeba kupić przetwornice z kabelkiem, cewki oraz żarówki. Do tego silniczki samopoziomowania na przód i tył auta i wiązka przewodów. Dolicz montaż i wyzyta w ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekP Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Czyli gra nie warta zachodu - 2 tysiące ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choina Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Myślę, że jakbyś chciał to zrobić tak jak należy to w 2000zł się nie zmieścisz, bo zapomniałem dodać, że do xenonów posowałoby jeszcze spryskiwacze założyć. Oczywiście mówimy tutaj o częściach używanych, na nowych to 3-4 razy tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi