waldek12 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 czesc! odniedawna mam scenica automat i mam pytanko do czego sluzy przycisk oznaczony gwiazdka znajdujacy sie obok dzwigni zmiany biegow do czego on sluzy i kiedy go morzna uzywac ? dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisand Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Włączasz go jeśli na drodze jest ślislo ,leży śnieg. Biegi wtedy przełączaja sie przy niższych prędkościach obrotowych silnika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l_ukasz Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 hej, miałem taka funkcję automacie w volvo s70, działało koszmarnie, zero wyczucia samochodu. PS waldek12 popracuj nad ortografią, strasznie sie źle sie patrzy na TAKIE byki. morzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek12 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi