zbyylu Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Witam, jestem posiadaczem Clio Sport i myślę o zmianie na Megane Sport, co myślicie o tym egzemplarzu, ktos coś wie? http://allegro.pl/renault-megane-rs-f1-2-0-230t-km-od-dealera-i3390537458.html z góry dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Widziałem to auto kilka razy, ale nie oglądałem dokładnie. Za to znam osobiście właściciela - w porządku facet, zawsze jeździ renówkami i każda jedna była w niezłym stanie. To jest szef ASO renówki w Płocku. Wad tego konkretnego egzemplarza nie potrafię wymienić, nie znam się na tym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 (edytowane) Felgi nie oryginalne (Z Vel Satisa. Widać po foto że ET jest za niskie i na bank to auto dobrze w zakręcie się przez to nie bedzie prowadzić. Do tego szerokość tej felgi to 7,5 cala czyli o 0,5 za mało ). Ksenony też nie są oryginalne (ma regulację wysokości swiateł w kabinie - przy ksenonach takiej regulacji nie może być bo jest automatyczna) Edytowane 12 Lipca 2013 przez Shymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Sprawdź przód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi