krns Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Witam wszystkich. Mam problem z moją megi, który jest dość irytujący. Zdarza się mi często, że wsiadając do megi rano próbuję ją odpalić i nic-ie odpala (2-3 razy w miesiącu). Znalazłem przyczynę-spalony bezpiecznik rozrusznika lecz chciałbym się dowiedzieć czym może być spowodowane częste palenie się tego bezpiecznika rozrusznika? Mam Megankę z 2004, 1.5DCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dog457 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Witam kolego! U mnie po wcisnieciu przycisku START nic się nie dzieje, dopiero po kilku próbach odpala. Możesz mi powiedzieć, gdzie jest ten bezpiecznik i jakie dokładnie miałeś objawy? [ Dodano: 2008-01-16, 19:32 ] Widzę, że forum dość duże, a chętnych do pomocy brak... :roll: :-? Dodam jeszcze, że wyświetla mi się komunikat "Electronic fault".. Może ktoś potrafi mi jakoś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi