derk Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Witam Chce zakupić używany bagażnik do mojej meganki. W sumie mam już jeden na oku, ale nie wiem czy będzie pasował . Jest to bagażnik Renault Megane 5 . Poprzedni użytkownik miał go zamontowany w megance 2(żelazko). Szukalem informacji na temat tego bagażnik, ale nic nie znalazłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
man35 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Ok a jakie jest twoje pytanie do nas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Krótka odpowiedź: Nie będzie pasował bagażnik z meganki 2 do meganki 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derk Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 W sumie chodziło mi, czy ktoś miał lub ma zamontowany taki bagażnik Megane5 w megnce "1" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 bagażnik Megane5 A jaki to jest bagażnik :D Z tego co wiem to ostatni model Megane III Ph II. Piątki to pewnie jeszcze nie ma na deskach konstruktorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Podejrzewam że informacja na szybko przepisana i ta piątka to oznaczenie od ilości drzwi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Podejrzewam No właśnie!Autor tematu powinien dokładnie napisać o co mu chodzi, skoro spodziewa się odpowiedzi. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal_b_30 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 http://tablica.pl/oferta/bagaznik-dachowy-renault-megane-5-CID5-ID2MlyX.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derk Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Dokładnie chodzi o bagażnik model Megane5, taki jak na tym ogłoszeniu. http://tablica.pl/oferta/bagaznik-samochodowy-na-dach-3-uchwyty-rowerowe-do-renault-megane-i-CID5-ID1yiij.html#fd53288946 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexterpl Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Posiadam bagażnik do Megane I Mount Blanc 2505. Montowany za krawędzie dachu. Złego słowa nie mogę powiedzieć o nim. Trzyma mocno i stabilnie, jest w miarę cichy. Montaż łatwy. Idealnie pasuje z boxem Thule Pacific 600. http://www.sklepthule.pl/mont-blanc-2505-kompletny-bagaznik-bazowy-p-1084.html Ja kupiłem belki na portalu aukcyjnym za ok 250zł. Dobra cena. Jeśli chcesz wariant budżetowy to ściągasz gumy na dachu i montujesz bagażnik na rynienki za 50-100zł. Nic innego doradzić nie mogę. 5 prawdopodobnie oznacza 5 drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derk Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Bagażnik zamocowany, idealnie pasuje do mojej meganki. Później wrzucę kilka zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi