bania Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Witam. proszę o pomoc z radiem tuner list. nagle bez powodu radio przestało się włączać razem z zapłonem i nie gaśnie po zgaszeniu silnika i otworzeniu drzwi kierowcy (do tej pory tak było). raz pomogło odłączenie aku, ale po kilku dniach jest to samo i dzisiaj już nie pomogło odłączenie aku. co może być nie tak? dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal_b_30 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 (edytowane) Sprawdź bezpieczniki. Miałem coś podobnego-dodatkowo nie działały gniazda "zapalniczek" Edytowane 4 Sierpnia 2013 przez michal_b_30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bania Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) witam. dalej proszę o pomoc ponieważ sprawdzone bezpieczniki - wszystkie ok, radio wyjąłem i obejrzałem od tyłu - raczej wszystko ok, zapalniczka działa no a problem jest nadal! dzięki hej. nadal proszę o pomoc, sprawdzone bezpieczniki-ok, zapalniczka działa, a radio nie włącza się po zapłonie, po ręcznym włączeniu samo wyłącza się po kilku/kilkunastu minutach co jest poprzedzone pojedynczym piknięciem! czy ktoś ma jakiś pomysł? Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez bania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi