brudijr Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Mam pytanko. Chce kupić końcówkę OBD2 (w sensownej cenie) i kupić lub ściągnąć jakieś najprostrze oprogramowanie do Megane. Chodzi o to, żeby pokazywało błędy i można było je kasować. Co polecacie i w jakiej cenie? Podkreślam ma być to urządzenie diagnostyczne, żadne bawienie się w zmiany itp. (no chyba że jest taka możliwość) choć chodzi mi głównie o błędy i ich kasowanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Poczytaj ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) http://allegro.pl/diagnostyka-pl-obd-ford-fiat-opel-renault-i-elm327-i3474442523.html Znalazłem coś takiego, cena wydaje się być rozsądna, czy to dobry sprzęt, czy lepiej kupić coś innego? Ps. głównie chce sprawdzić co mi się dzieje z HF, bo zamykanie coś z przyciska nie działa, a klamki sprawne, czytałem, że idzie gdzieś czasem wyłączyć te funkcję (na forum laguny tak pisali), a u mnie było coś grzebane, bo np. świecą mi się światła cały czas na pozycji "0" i z tego faktu, że klamki były uszkodzone mogli te funkcję też odłączyć. Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez brudijr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Nie ,to jest tylko do silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi