next29 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam jestem nowy na forum i mam taki problem z moja renatą posiadam renie 1.6 8v z 1996r i wszystko było zawsze cacy ma już swoje przejechane ale nic sie nie dzieje jeżdzę po całej europie i nic się nigdy nie działo. ale dzisiaj rano wchodzę do samochodu i wkładam kluczyk gasną kontrolki przekrecam i nic... nawet nie zakrecił, próbuje jeszcze raz i nic ;/. dodam że szukałem już na forum ale nic nie ma takiego co by opisywało moją sytuacjhe wiec prosze o pomoc;) powiem jeszcze że jak przekrece kluczyk to wszystko działa radio nadmuch światła itp... ale czemu nie kręci help Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez next29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Bzdury Kolego piszesz, było wielokrotnie. 1) Akumulator padł 2) Padnięty rozrusznik; - wysunął się + przewód zasilający, - padł automat, - zawieszone szczotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
next29 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) aku dobry bez problemu pali drugi samochod ;p rozrusznik też dobry sprawdzony to musi być cos innego... Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez next29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Ja bym jeszcze sprawdził masę przy akumulatorze i masę silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 alternator też dobry sprawdzony to musi być cos innego... Czy ja cokolwiek napisałem o alternatorze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
next29 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 nie rozrusznik xD dobry moja pomyłka ;p Dodano: 11 sie 2013 - 15:22 i sam rozwiazalem problem bez waszej "facowej" pomocy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 next29 tylko sza :D bo ktoś się dowie co było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) bo ktoś się dowie co było Nieistotne co było. Nikt przecież z obecnych nie dożyje tego roku kiedy auta z tej serii zostaną wyprodukowane. posiadam renie 1.6 8v z 12996r i wszystko było zawsze cacy Pyta zapewne jakiś podróżnik w czasie, a nasza era dla niego, to jak dla nas epoka kamienia łupanego... Co tam będie niekumatym tłumaczył. :) :D Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
next29 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) oj tam 1996r ;p i prawie 500000km z czego ponad 350000km na lpg przebiegu teraz tylko mnie zaskoczyła a tak tylko filtry olej klocki rozrzad i coś tam z zawieszenia co sie zuzywa ;p [ Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez next29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 coś tam z zawierzeszenia co sie zyrzywa Ja tam nie wiem po jakiemu to pisane. Z zawieszenia ja tam, jeśli dobrze się domyślam, nic nie zażywam i nikomu nie zawierzam cobym czegoś nie zużył :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavulon Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 490 000 km przebiegu? A ja się ostatnio podniecałem, że moja maszyna z identycznym silnikiem (tylko bez gazu) przekroczyła 200 000 km ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DruM Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 a co było przyczyną? możesz pomóc innym użytkownikom, jeśli ich spotka coś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi