Krzychu Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Witam! Moja meganka fabrycznie nie posiadała fabrycznie podgrzewanej szyby, szyba była jednak wymieniana i jest zalożona wersja z podgrzewaniem (druciki w srodku). Zima skłoniła mnie do tego, żeby uruchomić to cudo. Czy ktoś z Was robił coś podobnego? Macie jakieś doświadczenie w tej materii. Chciałbym, aby instalacja działała tak jak w fabrycznej wersji (wylączanie czasowe, kontrolka itp). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Najlepiej podpiąć się chyba pod przekaźnik od ogrzewania lusterek i szyby tylnej- który jest wyłączany czasowo. Jak przednia będzie brała dużo prądu to proponuję dostawić drugi przekaźnik. Gorzej jak potrzebuje ona innego czasu na nagrzanie, ale jak ktoś się odezwie z ogrzewaną fabryczną przednią szybą to odpowie na to pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 a jaki koszt jest takiej szyby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienislaw Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 ciekawe, ciekawe, tell me more;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Co do kosztow to niestety nie jestem w stanie powiedziec, bo ja tego nie robiłem. Nie chce rzucac z kapelusza, bo nie niestety nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 A nie wystarczy ci sam nawiew na przednią po odpaleniu ;-) Choć przyznam, że rozumiem - też tak mam jak jest to czemu ma nie działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sul_piotrek Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 szyba podgrzewana z kosztuje ok 1500PLN, jednak co do reszty to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
multi Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 gorąco polecam taką szybkę np.do scenicaII w autoglass jan kosztuje atermiczna i podgrzewana2200 ale 0,5 min.i płynie woda zero skrobania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi