assquad Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Witam, Znalazłem niedaleko siebie taki oto model Renault Megane II 1.5dci w wersji Sedan z 6 biegową http://otomoto.pl/renault-megane-ii-1-5dci-106km-6-biegow-C29621141.html Ja jak się przyglądam temu aucie to nic rażącego nie widzę, a Wy? pomożecie, jakie jest wasze zdanie jeśli chodzi o ten silnik, cena, rocznik?? na co najlepiej zwrócić uwagę przy oględzinach? Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burkots Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 1. niskie zużycie paliwa, 4,4l/100km <--- facet chyba tylko z górki nim jeżdzi, spalanie ok 5-5.5 to OK. 2. Jeżeli z PL auto i ma papiery to można się zastanawiać - ogłądać na real, bo po foto niebardzo coś widać. 3. Turbo + pompa oleju do sprawdzenia - czesto w 1.5/1.9 dci z tym są problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
assquad Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Burkots wielkie dzieki za info. Jakby ktos zastanawiałsię nad tym autem to odradzam! Inne auto na zdjęciach , inne w realu po dzwonie, zaniedbane....masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 niestety, troche czasu minie zanim upolujesz coś ciekawego, powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) widać na fotkach ze lewe nadkole oraz zderzak przedni inny odcień próg lewy wgnieciony pozatym zadnych oson pod maska nie ma ... Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez Wydma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafir51 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 dlatego niewarto jeździć daleko za autami - zazwyczaj "igiełki" tak właśnie wyglądają w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maarcin Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 a ja właśnie pojechałem spory kawałek (300km w jedną stronę) i kupiłem ;) Wprawdzie po stłuczce, ale tylko w drzwi, przód, tył, druga strona w pożądeczku była więc kupiłem ;) zwłaszcza że wnętrze w pięknym stanie (tylko rączki wenętrzne i gałka zmiany LEKKO starte) ;) Nie ma regóły ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi