grooby Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam. Poszperałem trochę na forum ale nie znalazłem tematu pasującego do mojego problemu. Od zeszłego tygodnia jestem szczęsliwym :( posiadaczem Grand Scenica Privilage. Prubowałem resetowania całą noc radio leżało na stole wogule nie żąda kodu po podłączeniu. Radio odbiera czyta płyty przycisk menu nr 9 w instrukcji reaguje np. zmienia fale radiowe lub przewija płytę. Czy ktoś spotkał sie z taką anomalią? Regulamin pkt. 5.7 - ortografia Proszę zwracać uwagę na takie błędy, to podstawa. - damiar Edytowane 31 Sierpnia 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 W MIII i SIII kod radio podaje się tylko raz a pózniej auto pamięta jakie ma radio :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grooby Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Dzięki cinas to jeden problem z głowy. Dodano: 31 sie 2013 - 14:37 Nikt nie miał przygód w renówkach z wariacją przyciskową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi