brudijr Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SURViR Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Panowie, ja również jestem zadowolony z 1.9DCI 130km, tak jak było to w tej aukcji u góry. Według mnie ciężko kupić meganę w której wszystko działa. Taki już urok tego wszystkiego czasem to drogie rzeczy a czasem tanie. Według mnie warto objrzeć tamte auta ponieważ skoro kolega kilka postów wyżej napisał, że w 2004 montowali tylko 120km to jakim cudem w aukcji opisane jest 130km, błąd kolegi czy sprzedawcy? A może składak? Ciężko o dobrą meganę w takiej cenie, ale powodzenia kolego jak jeszcze coś znajdziesz wyślij tutaj.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impio Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 (edytowane) "megane w najbogatszej wersji wyposażenia" full opcja bez skóry :) Edytowane 12 Września 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 choć paru znajomych morduje się z tymi silnikami. opinie są ważne, każdy mechanik powie że ten silnik to pomyłka. Osobiście jeżdżę do mechaników którzy chwalą ten silnik, pod warunkiem, że odpowiednio się o niego dba. Przy przebiegu około 200tyś km trzeba zrobić remont silnika nie zapominając o pompie oleju i jej napędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawhai Opublikowano 12 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 generalnie sprawa na dzień dzisiejszy wygląda tak, że z tej megi z pierwszego linku zrezygnowałem bo sąsiad był ją oglądać to była cała trochę poobijana, lakier na klapie odchodził, szyba wymieniona + braki w uszczelce no i elementy jakoś dziwnie słabo spasowane... ale pojawiła się nowa propozycja, 2004r 2.0 16v (150KM ? )z Niemiec po lekkim uderzeniu w drzwi kierowcy, już jest zrobiona i wydaje się być w miarę pewna (dobry znajomy sąsiada sam sprowadza) Tylko pojawia się pytanie czy istnieje możliwość założenia lpg do tego silnika, bo jeśli nie to kolejna propozycja odpadła już na starcie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Jest możliwość złażenia podtlenku LPG. Sąsiedzi kupili ostatnio megankę z tym silnikiem i automatem. I od razu ją zagazowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawhai Opublikowano 12 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 to też właśnie ma być automat, jak będzie czas to jutro podjadę ją zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi