Sniper10000 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Witam, Mam Renault Megane II Sedan z 2007 roku. 2 dni temu rozpędzony motocyklista strzelił mnie w tył gdy stałem na światłach. Tuż przed uderzeniem położył jeszcze motor, więc ostatecznie wbił się pod samochód demolując zderzak i prawe tylne nadkole, które aż oparło się o oponę. Jestem umówiony na spotkanie z rzeczoznawcą z PZU. Sam bez rozbierania zderzaka nie jestem w stanie sprawdzić jakie mogą być zniszczenia, których nie widać gołym okiem. Czy powinienem jakoś specjalnie przygotować się na takie oględziny? Chciałbym dokonać naprawy w ASO Renault w Warszawie. Możecie polecić jakieś sprawdzone, gdzie doprowadzą mi samochód do stanu jaki był przed wypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciki Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Hmm ASO Mory Poznańska 16/18. Warszawa sprawdzony przezemnie serwis robółem tam samochód po identycznej sytułacji z tym, żę w mnie wjechał samochód. Tylko musisz brać pod uwagę,że ASO jak to wyceni po swojemu to może być szkoda całkowita. Nom oczywiście w zależności do tego co by było do zrobienia osatnio znajomy Meganką II dostał strzał w tył do robienia był zderzak, tylna klapa, podłoga bagarznika, i prawe nad kole. W ASO była szkoda całkowita. Regulamin pkt. 5.7 - ortografia i logika wypowiedzi Zanim wyślesz przeczytaj to co wystukałeś i popraw byki. P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimak Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 ..... Jestem umówiony na spotkanie z rzeczoznawcą z PZU. Sam bez rozbierania zderzaka nie jestem w stanie sprawdzić jakie mogą być zniszczenia, których nie widać gołym okiem. Czy powinienem jakoś specjalnie przygotować się na takie oględziny? Chciałbym dokonać naprawy w ASO .... Ja po podobnej przygodzie, ale z corollą, mogę powiedzieć tyle, że lepiej takie sprawy z PZU załatwiać przez ASO. Zgłosiłem w ASO, dałem im pełnomocnictwo do rozmów z PZU i reszta mnie już nie interesowała, a z naprawy byłem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malyv8 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 To już wiekowy samochód, i naprawa w ASO moim zdaniem jest zbyteczna. Postaw do jakiegoś zakładu blacharskiego, niech przy ogledzinach zdejmą od razu zderzak, rzeczoznawca wszystko wyceni, zderzak kup w kolorze,chłopaki Ci to odegną , i zostanie jeszcze kasy np. na dobre opony zimowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper10000 Opublikowano 30 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 A to żeś się chłopie obudził. Mimo wszystko dzięki ze dobre chęci. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malyv8 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Dobrze że wielki sniper nigdy nie śpi. Sam zobacz kiedy to pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi