goly Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 (edytowane) Wiatjcie! Chciałbym stać się szczęśliwym posiadaczem Megane II kombi. Proszę Was o pomoc w wyborze. Na początek takie ogłoszenie Niby wszystko ładnie, ale moją czujność wzbudziła kierownica, ktróra wygląda mi na taką sprzed liftingu. Co Wy na to? Druga badziej ogólna kwestja to wybór pomiędzy benzyną a dieslem. Oczytałem się już trochę, ale wciąż nie mam jasności. Podobno w każdym dieslu są problemy z panewkami. Z drugiej strony 1.9DCI 130KM jest już całkiem niezły. Czy ktoś, kto zajmuje się tym na codzień, mógłby mi to wyłożyć, albo też zrugał, żebym nie czytał głupot :) Edytowane 25 Września 2013 przez goly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 ja mam 120km, o ile z panewkami i takimi problemu nie miałem, to po 200tyś wysrała się pompa oleju i silnik do wymiany, poza tym nic szczególnego ;P Ale i tak teraz brałbym 2.0dCi lub 2.0 16v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goly Opublikowano 26 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Może jednak ktoś się napisze swoje spostrzeżenia. Dla ułatwienia podaje dwa :) ogłoszenie 1 ogłoszenie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 II jak masz blisko warte obejrzenia, osobiście nic nie zauważyłem, jedynie przebieg do zweryfikowania (pokazał 2 pierwsze przeglądy co były robione w ASO, pytanie, co dalej...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi