grom91 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Witam. Dzisiaj jak stałem w korku w Warszawie (dodam że było to pod górkę) to zauważyłem że cały samochód drży, dodam że jak stoi na płaskim nic się nie dzieje. CO może być tego przyczyną? :) odrazu porusze 2 temat, jak wjade prawym kołem w dziurę to slychać tak jakby cos podskakiwało co to może być? może drązki kierwonicze? czy łączniki stabilizatora? Dodam że miałem robiony przegląd w tamtym tygodniu i powiedzieli ze wszytsko ok. Z góry dzieki za odpowiedź Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirpiotr Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Jeśli do tego wyświetla się na wskaźnikach ikona silnika to sprawdź cewki zapłonowe, być może, któraś skończyła swój żywot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balllus Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Ja mam podobny problem. Na prostej nawierzchni postój - ok. Stanę na pochyłym podjeździe na podwórko i zaczyna kołysać. Ogólnie silnik ma duże luzy, więc przypuszczam, że u mnie będą to poduszki silnika, lecz czy to nie jest dziwne, że tylko pochylony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi