ROBRAT Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 (edytowane) Powitać w imieniu kolegi chciałem zapytać jak się ma sprawa przegubu zewnętrznego w megane2 1,4 16V dzwonił do warsztatu zajmującego się wyłącznie francuskimi autami i tam poinformowano go,że przegub jest nie wymienny i występuje jako część zamienna z całą półosią :) na stronie allegro znalazłem tego sporo i występują bez półosi więc jak to jest?warsztacik chce naciągnąć na większe koszty,co za tym idzie wiadomo lepiej wrzucić półoś niż babrać się z przegubem. Edytowane 3 Października 2013 przez ROBRAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czyzyk2 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Witam. Spokojnie może poszukać przegubu na allegro. Ja takowy kupiłem do Scenica II 1.6 16v i sprawuje się wyśnienicie- nie ma potrzeby wymieniać całej półosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Spokojnie, wychodziły wersje na stałe i rozbieralne półosie trzeba by sprawdzić co jest w jego przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi