Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Car Audio Montaż

Kucier

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

Jestem świeży tutaj jak widać konto mam od chwili obecnej.

Ale do rzeczy żeby było szybciej i sprawniej posiadam Renault Megane II przed liftem 2004r 1,9 DCI 120 koni i chciałbym zamontować do mojej Meganki

sprzęt audio. Sprawa wygląda tak że posiadam Tubę 350W Howard Hansen nie wiem czy dobrze napisałem nazwę kable już zamówiłem one raczej nie mają wielkiego znaczenia tylko grubość itd ?? Ale przechodząc dalej chce to zamontować pod seryjne radio nic nie psując i nie zmieniając!! Wzmaka sobie upatrzyłem BLAUPUNKTA GTA za 250zł nówka 760W 4-kanałowy ale wydaje mi się ze seryjne radio nie ma wejscia CZINCZ itd pomoże mi ktoś w tym bo jestem kompletnie zielony i nie wiem co mam kupić wiecej niz 250zl na wzmacniacz nie wydam plus do 50zł na inne duperele za kable Peyinga zapłaciłem ok 50 zł więc co byście proponowali ? Pomoc w montażu i radzie co jeszcze mam kupić mile widziana!! Z góry dziękuję za pomoc jaką od was otrzymam i pozdrawiam !!

Na tych kablach peiyinga za 50zł co najwyżej można pranie wieszać. Idź lepiej kup chociaż spawalniczy 16mm końcówki oczkowe z miedzi/zrób je sam z rurki miedzianej.

Skoro nie masz RCA w radiu, a nie chcesz nic zmieniać, to... tak się nie da.

Grubość kabli peiyinga na papierze, a w rzeczywistości, to dwie różne historie, nie wspomnę już o tym, że to miedziowane aluminium i bałbym się taki wynalazek zamontować w samochodzie, bo jeszcze z auta zrobi się wielka pochodnia.

Pozostaje ostatnia kwestia, car audio w tytule, a treść postu mówi, że robisz bombaninę z tuby podłączonej pod wzmacniacz i nic więcej w temacie "car audio" :)

• +1 1