xbolo00x Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Witam ! Tak jak w temacie. Drzwi od strony kierowcy nie otwierają się od zewnątrz. Od wewnętrznej strony otwierają się normalnie. Stało się to po tym jak mój znajomy włożył kluczyk w zamek w drzwiach i mocno przekręcił. Teraz drzwi od strony kierowcy nie otwierają się z pilota ani za pomocą przekręcania zamka. Reszta drzwi otwiera się normalnie. Mam wrażenie jak by te drzwi ciągle były zamknięte tzn. wiem, że w Scenicu gdy drzwi zostaną zamknięte pilotem to nie otworzymy ich od zewnątrz, ale od wewnątrz da się to zrobić (bynajmniej tak jest u mnie). Przypuszczam, że drzwi od strony kierowcy nie otwierają się ponieważ zamek został uszkodzony, ale wolę zapytać się was, bo pewnie się mylę. Z góry dziękuję za pomoc :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Przypuszczam, że drzwi od strony kierowcy nie otwierają się ponieważ zamek został uszkodzony To już dużo. 30 min zajmuje zdemontowanie zamka i założenie nowego. Nikt Ci nie powie na 100% co się uszkodziło. Trzeba dostać się do zamka i zobaczyć, innej opcji nie ma. Przypuszczam, że spadło cięgło łączące klamkę zewnętrzną z zamkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xbolo00x Opublikowano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 W sumie to jak to wszystko rozkręcę to i tak pewnie wyjme zamek i całą resztę. Dzięki za odpowiedź, bo teraz będę pewniejszy gdzie szukać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Zamka nie musisz demontować, wystarczy zdjąć tapicerkę i elementy wzmacniające w razie wypadku, będziesz miał dostęp do zamka. Wystarczy latarka i "macanie" :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xbolo00x Opublikowano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Za dużo miejsca tam nie ma a moje ręce nie są najmniejsze ale zaraz pójdę zobaczyć jak to wszystko wygląda :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 a moje ręce nie są najmniejsze Też nie mam rączek dziecka, ale jakoś dałem radę. Latarka będzie bardzo przydatna, nawet w dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi