Maiki31 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 (edytowane) Równiez poszukuję Megane II kombi, jako że robię przebiegi poniżej 15000 rocznie skłaniam sie ku benzynie. Może ktoś napisze swoje spostrzeżenia odnośnie tej oferty? W najblizszym czasie czeka mnie kilka wycieczek do Łodzi i mógłbym podjechać go zobaczyć, ale nie wiem czy warto :blink: Ogłoszenie Z góry dzięki za pomoc. Wydzielono do nowego tematu. Edytowane 7 Października 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 A gdzie ma naklejki z przeglądu na tablicy rejestracyjnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maiki31 Opublikowano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Na to pytanie niestety nie znam odpowiedzi :blink: Czy ich brak oznacza, że auto przyjechało do kraju na lawecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shawping Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) cięcie to moje auto, polecam Edytowane 25 Października 2013 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maiki31 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Co sądzicie o tej ofercie? http://tablica.pl/oferta/renault-megan-ii-1-6-16v-2005-CID5-ID4uWsf.html#22f74c9eb9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Auto już było omawiane w jakimś wątku i to całkiem niedawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maiki31 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ehhh, szukałem godzinę i nie znalazłem :/ W każdym bądź razie dziękuję za informację Może o tym aucie ktoś się wypowie? http://otomoto.pl/renault-megane-bardzo-maly-przebieg-C31794776.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Mam wrażenie, że jeden reflektor zaparowany, ale zdjęcia wykonywane chyba rano, więc pewnie tylko z zewnątrz co jest po nocy normalne. Środek zadbany, 6 tyś. rocznie to minimalny przebieg, ale jeżeli właściciel mówi prawdę to autko warte zainteresowania, a na pewno oglądnięcia! Przez tą paskudną "zimę" to ciężko powiedzieć kiedy zdjęcia robione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi