kondoreczek Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Panowie i Panie ile wam pali scenic z silnikiem 2,0 16V? Mnie na kompie pokazuje średnie spalanie 15,8l ale dodam że jazda tylko po mieście. Jeżdze na gazie więc nie sprawdziłem czy faktycznie tyle pali. Jeżeli w praktyce tyle pali to co może być przyczyna takiego wielkiego spalania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Masz ustawiony gaz na ubogo (wtedy zawyża się średnie spalanie). U mnie spalanie gazu po mieście w granicach 11,5 litra. Na wyświetlaczu w granicach 9 litrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondoreczek Opublikowano 21 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 ok. ale co ma spalanie gazu do wskazań koputera pokładowego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Dużo. Przecież komp nie wie, że spal LPG i ciągle myśli, że spala benzynę. I dlatego masz takie wartości spalania bo mieszankę Lpg masz ubogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondoreczek Opublikowano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 ok wielkie dzięki,więc musze jechac na regulacje.aston76 masz może jakiegoś zaufanego gazownika w łodzi który może mi to zrobić? Mama instalacje KME Diego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi