Dudson Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Witam wszystkich !!! Jestem zainteresowany Meganą R 26 która jest do sprzedania. Tutaj link do aukcji: http://allegro.pl/renault-megane-r-26-f1-230-km-i3639901749.html Czy ktoś ją może oglądał ? Dziwi mnie trochę przebieg a mam sporo kilometrów żeby jechać ją oglądnąć. Prosze o opinie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Był już temat na ten samochód. Poszukaj w forum. Nie wart świecki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudson Opublikowano 19 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Niestety nigdzie nie moge na forum znaleść tematu tego auta gdyż większość linków do aukcji jest nie auktualna kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Poczekaj aż odezwą ci którzy oglądali tego prawie Porsche i napiszą ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudson Opublikowano 19 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Tak zrobię. Czemu prawie Porsche? A Ty oglądałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Ja nie ogladałem gdy jest 3 drzwiowe. A ja potrzebuje min 4 drzwiowe. A no że prawie Porsche gdy taki moc miał w latach 80 czy 70 i dlatego tak piszę. Tylko cena nowego megance jest wysoka z porównaniem innych marek z mocnym silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudson Opublikowano 19 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 ja tam wole 3-drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 (edytowane) Pierwsze co rzuca mi się w oczy to to że ma nie oryginalne nieoryginalne naklejki na zderzaku przednim jak i tylnym, brak naklejek na drzwiach oraz dokładane xenony ( pokrętło od regulacji świateł w kabinie) nie oryginalna kratka zderzaka oraz brak spojlera sugerują że z przodu było coś robione.. Edytowane 20 Października 2013 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudson Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 (edytowane) Arni dzięki za ocenę. Liczę jeszcze na to, że ktoś mi coś powie na temat tego auta - ktoś kto go oglądał. A Ty Arni jesteś z Krakowa i masz R26? Chyba nie wiele sztuk R26 jest w Krakowie... Maż tą wyjątkowo żółtą ? Ja niebawem zakupie R26 to może się kiedyś spotkamy dla porównania sprzętów ? Oczywiście myśle nie o tej białej. Mam już upatrzoną perełke.. Jak kupie to sie pochwale. Pozdro Edytowane 20 Października 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Dudson tak mam R26 żółta , w Krakowie jest parę sztuk R26 :) a co do spotkania to chętnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudson Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Hehe, fajnie. Ja żółte mieć nie będę ale kolor też całkiem fajny i oryginalny bardzo. Takiej jeszcze na żywo nigdy nie widziałem. Masz serje czy coś dłubałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Total seria , i raczej nic jak na razie nie będę robił :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 (edytowane) Tą "r26" oglądał kolega z innego forum. Po pierwsze bez przodu i po grubym dachu. Z tyłu przy kalpie szpary są podobno o ponad 1cm rożnicy :) Po drugie ja kupiłem z tego auta skrzynie swego czasu, a właściciel zamontował tam skrzynię ze zwykłego sporta :) czyli bez szpery. Patrząc na to w jakim stanie była skrzynia (albop raczej jej obudowa) to śmiało mogę stwierdzić ze dzwon przodem był potężny skoro obudowa skrzyni popękała i straciła połowę dołu ;) P.S. To auto jakieś pół roku temu było wystawione z rajstopą zamiast przedniego dolnego grila a teraz się juz troche bardziej postarali i wstawili krtakę "plastry miodu". Oryginalnie jest kratka w kwadraty :) P.S. Moja Meg jest cały czas na sprzedaż. Może to phase1 a nie phase2 ale ma szperę i do tego jest zadbana jak rzadno inne Megane Sport w PL :) Nie wspominając ze 90% części jest nowych... Jak nikt nie kupi to w zimę atakuje 400KM :) Edytowane 20 Października 2013 przez Shymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mek Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 A ja mam alu od tej białej "R26". Felgi kupowałem od właściciela, który powiedział mi, że auto straciło cały przód. Szymon nie przesadzaj tak :) moja też jest "wygłaskana" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyma Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Dudson, a może chcesz rok młodsza R25 a przekładke skrzyni na szperową Ci załatwie z miejsca? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi