Tobiusz Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 (edytowane) Witam! po ponad dwóch latach posiadania Megane coupe z 96r przyszedł czas na coś nowszego i większego. Podoba mi się megane 2 w wersji grandtour, z tego co zdążyłem doczytać najlepsza benzyna to F4R, mocy nie brakuje a i do instalacji lpg się nada. Auto głównie użytkowane na krótkich trasach w mieście, 2-3 razy w roku trasa ok 550km w jedną stronę, rocznie ok 10-12tys km więc nie jestem przekonany do diesla. Czy ktoś z was widzi w tym aucie coś podejrzanego poza baaardzo niskim przebiegiem? Niby full opcja ze skórą i navi ale tempomatu nie ma. w ogłoszeniu na otomoto w wyposażeniu jest podgrzewana przednia szyba i ogrzewanie postojowe, zaś na ogłoszeniu z tablicy nic na ten temat nie ma. z tego co zauważyłem auto jest wystawione od sierpnia i początkowo było w cenie ok 18500zl linki otomoto: http://otomoto.pl/renault-megane-navi-skora-ksenon-6-biegow-C30850376.html tablica: http://tablica.pl/oferta/renault-megane-full-opcja-2-0-16v-CID5-ID18DBX.html#1ae7ca88b9 z góry dzięki :) Edytowane 19 Października 2013 przez Tobiusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yawa20 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 (edytowane) Witam. Auto wygląda nieźle. Co do full opcji to trochę się sprzedający zagalowpował bo nie widzę tempomatu na kierownicy. Chybaże w tej wersji jest ustawiany gdzieś indziej. Podgrzewana przednia szyba? nie wiem. Nie spotkałem się z takim gadżetem RM II. Co do przebiegu to... jest możliwy ale mało prawdopodobny zwłaszcza, że auto sprowadzone z niemiec. Jeśli możesz to zapytaj gościa o numer VIN i zadzwoń do ASO. Ja tak robiłem i pytałem tylko o przebieg. Kilka "kwiatków" w ten sposób odrzuciłem. Edytowane 20 Października 2013 przez yawa20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiusz Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Własnie muszę przemyśleć temat, chciałbym się przejechać takim autem żebym wiedział czy to jest to z czym chciałbym się wiązać na parę lat. Bo jednak po głowie chodzi mi również laguna 2PH2 w hatchbacku bo cenowo podobnie to wygląda a jednak komfort jazdy zupełnie inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prot1234 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Przebieg strasznie malutki, no ale może prawdziwy. Tylko zderzak przedni trochę podejrzany odróżnia się trochę kolorem od całej reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiusz Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 http://otomoto.pl/renault-megane-xenon-klimatronic-150ps-diesel-C31303083.html a czy tutaj widać coś niepokojącego? Auto co prawda od handlarza, ale może warto rzucić okiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piccolo Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) Tak się składa że kilka dni temu stałem się szczęśliwym posiadaczem Meganki z ogłoszenia z tablicy. Edytowane 28 Listopada 2013 przez Piccolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi