BosPol Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 po odbiorze samochodu z naprawy i próbie wpisania kodu radia, wywietla sie napis SPEECH który nie pozwala wpisać kody gdyż przeskakuje bardzo szybko na napis CODE i potem na 0000. Co się mogło stac jak wpisać Kod radia. Jest to radio w Megan Grand Scenic 1,9 dci z 2005r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 A ile prób wpisania kodu kolega już wykonał? Bo każda nie udana powoduje blokadę radia przed następnym wpisaniem. I tak pierwsza zła blokada na 2 minuty, druga już na 4 minuty i tak dalej. I aby móc odblokować radio musi być cały czas włączone określony czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 I w czym widzisz problem? Jak masz te cztery zera to wpisuj kod pokręcając kółkiem w pilocie. Pierwsze zero zamieni się w cyfrę którą wpiszesz i zatwierdzisz ją. Tak samo z trzema kolejnymi i na końcu zatwierdzasz cały kod długim podciągnięciem kółka pilota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BosPol Opublikowano 25 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 ANIEWA - Problem jest w tym, że nie można wpisać kodu bo cały czas automatycznie przeskakuje i to nie pozwala na wpisanie pozostałych cyfr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal4322 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Wybaczcie jeżeli nie mogę tutaj pociągnąć tematu (jestem nowy), ale ma też problem z swoim radiem Carminat wraz z zmieniarką 6 płyt, radio posiada navi, choć brakuje mi płyt i bez ekranu navi tylko głos . Mam kod do niego i świadomie odpiąłem akumulator ze wprowadzę kod na nowo, ale niestety mam 0000 na wyświetlaczu ale nie mogę zmienić żadnej cyfry.Przyciski od 1-4 nie reagują jedynie wiem jak na pilocie przełączać kolejność . czy mam jakiś przycisk trzymać dłużej żeby zaczęły działać 1-4 no 6 zatwierdzenie czy inaczej się wprowadza kod do CARMINAT Edytowane 9 Stycznia 2014 przez kowal4322 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi