arturovb Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Proszę o opis jak zdjąć plastik osłaniający pióro tynej wycieraczki megan hb 2002. Potrzebuję wymienić pióro wycieraczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Tam powinien być taki plastykowy przycisk co umożliwia wypięcie pióra z tej osłony. Zaznaczam, że to pióro może być profilowane i nie będzie pasowało zwykłe. Ja tak mam w swoim modelu i skończyło się na tym, że wymieniłem samą gumkę i jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturovb Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Dzięki, dobry pomysł. Pozdrawiam. W poniedziałek powalczę i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popers Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 pytanko odnosnie demontażu tylnej wycieraczki Megan I phII '99 czy da sie wymienic tylko pióro ( w miejscu zaznaczonym na fotce ) jesli tak to w jaki sposób coby nie uszkodzic, czy trzeba całą wycieraczke wymienić? Bo ponoc i takie motywy się zdażają Dodałem zalącznik foto mocowania pióra mam nadzieje ze zadziala :-? Z góry dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 da sie wymienic tylko pióro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popers Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 No to jeszcze krótkie info bym prosił co i jak żeby szkód nie narobić :-/ Odgaiąć tego dzyndzla i wyjąć pióro czy jak? :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Przyjedź w sobotę na spot to się wymieni :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popers Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Hehe... jak nie będę w pracy to mam plana zakonserwować renie bo mam w sob dostepny garaż więc cza było by skożystać, na spota chętnie ale zobacze jak bedzie z czasem a wyciere musze wymienic bo mi potarga szybe wkońcu :-x Wiem że to jedne z głupszych problemów ale to moje pierwsze autko wiec lalik jestem że hej... :-/ ale juz wiem przynajmniej ze moge zakupić tylko pióro bo mnie koleś w sklepie lekko zaskoczył pytaniem czy pióro czy cała wycieraczka :shock: lool [ Dodano: 2009-09-11, 12:45 ] Napisze sam do siebie... CZYTAJ INSTRUKCJE OBSŁUGI!!! i wszystko jasne ehh... czasem człowieka przyćmi ale od tego jest forum żeby tyłki zawracać hehe ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi