skibson Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 (edytowane) Witam, Co myślicie na temat tego egzemplarza? KLIK Temat przeniesiono do odpowiedniego działu. Aston76 Edytowane 6 Listopada 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Myślę ze miał niezłego dzwona w drzwi kierowcy oraz to megane II a nie I kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibson Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 (edytowane) cięcie Oczywiście, że tak :D zakałdałem wątek w pracy i źle wybrałem, przepraszam. Chodzi oczywiście o Meganke nr 2 :) Jeżeli chodzi o dzwona to, rzeczywiście walnięte drzwi nie wpatrywałem się. A powiedzcie mi czy jest możliwe dostać w podobnych pieniądzach meganke 2 z 1,6 02' lub 03'? Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Nie cytujemy postu w całości odpowiadając bezpośrednio pod nim. damiar Edytowane 6 Listopada 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Nie ma takiej opcji żeby dobry egzemplarz kosztował po niżej 11 000 z 2003 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi