Gielar Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Profilaktycznie dziś pojechałem sprawdzić kondycję aku jak i alternatora, na chwilę obecną wszystko OK. Ale..... mam jeszcze oryginalny aku z 2006 roku Varta z nalepka Renault. Uzytkowany przez te lata w "cieplych" warunkach. "Magiczne oczko" na zielono. Parametry: 70ah i 720A. I teraz moje pytanie... Co zbliżonego do tych wartości będzie wystarczająca alternatywą? Ponieważ takich już nie robią a sprawdzając strony producentów sugerują znacznie słabsze np. Varta silver 61ah i 600A. Jakie macie w tej chwili akumulatory i jak wam sie sprawują w Polskich warunkach? Mojego będzie to pierwsza zima pod chmurką i nie wiem czy przetrwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Szukana fraza jaki akumulator zwróciła następującą liczbę wyników: 17 Wyniki wyszukiwania. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Temat wielokrotnie poruszany na forum. Skorzystaj z wyszukiwarki !!! Temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi