cogno Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Cały dzień -10 C. I wszystko w lodzie. Śniegu prawie brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 U mnie -8 i wali równo :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 U mnie -11°C i sypie drobniutki śnieżek, już jest 1-2 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbymasz Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Witam. Kraków, teraz -10 stopni,właśnie skończyłem walczyć z odśnieżaniem podjazdu, śniegu około 15cm i cały czas pruszy. Pozdrawiam. Edytowane 26 Stycznia 2014 przez zbymasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Niestety w Radomiu sytuacja identyczna jak w Krakowie. :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Prószy od wczoraj, jest super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 U mnie sypie od wczoraj. Całe szczęście że drobny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 U mnie sypie od rana i jednocześnie świeci słońce(czasami). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Akutalizacja: w Krakowie od rana sypie śnieg, z każdą godziną mocniej, oczywiście służby drogowe się nie przemęczają, więc drogi w większości są obecnie... białe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milano Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Ani krztyny, a mają być temperaturki na plusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk2 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Mam nadzieję, że dopiero gdzieś za 9 miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 U mnie (na gościnnych występach) w Zakopanem w nocy spadło 15 cm i jest -2. Właśnie skończyłem odśnieżać auto - aż żal że to koniec urlopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam9112 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 (edytowane) Teraz mamy marzec i teoretycznie powinien być jeszcze śnieg jak w tamty roku a mamy Piękną Wiosnę ;) Edytowane 27 Marca 2014 przez adam9112 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
estrycoo Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Mi się zima w tym roku bardzo podobała:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Mi zaś ani trochę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi