drag13 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 (edytowane) Witam mam kilka pytań odnośnie mojej megane II 1.9dci 2003r. 1. Chyba to centralny zamek - gdy samochod jest zapalony jest wszystko ok, gdy go zgasze i siedze w samochodze potrafi wariowac tzn, proboje zamykac samochod gdy karta jest w stacyjce, raz jest tak że proboje to zrobic 5 razy w ciagu minuty a nie raz jest tak ze tylko raz, dzisiaj np, tego zjawiska nie było :P co się może dziać nie tak? 2. Zauważyłem że nie palą mi się swiatełka po jednej i drugiej stronie gdy chce otworzyc (wylecialo mi z głowy jak to się nazywa) - to żeby nas nie raziło śłońce w oczy :P (dziury w móżgu) co mogło się stać bo przestały działać jednoczesnie 3. Klamka tylnie lewe drzwi, nie działa prawidłowo, musze delikatnie stuknąć pod klamką by otworzyć drzwi, gdy już raz je otworze to się nie zacinają dopóki nie zamkne centralka samochodu, jaka jest tego przyczyna? bardzo bym prosił o wszelką pomoc z waszej strony :P Pozdrawiam Konrad Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 16 Grudnia 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisy Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Witam !! działają ci guziki w klamkach?? ponieważ to po ich stronie zazwyczaj leżą wszelkie problemy z centralnym. U mnie występuje ten sam problem gdy tylko temperatura spada do 5* ciepła. Dziwne jest to że w tamtym roku gdy miałem ten sam problem podładowałem aku i do teraz miałem spokuj. W tym roku powrót i problem się nasila gdy auto zgaszone a karta w czytniku. Jeśli wiesz jak zdjac boczki drzwi to pokolei odpinaj kostki od klamek i może trafisz która walnięta. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi