przemek235 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Witam!Na wstępie chciałbym napisać że mam Scenika z 2003 r. 1.4 benzna , ostatnio mam taki problem że samochòd stracił na mocy i zapaliła się kontrolka silnika oraz słychac dziwny halas.Czy ktoś może mi pomóc Dziękuje za wszystkie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Do sprawdzenia ewentualnie do wymiany świece, cewki (jeżeli Sagemy to bez sprawdzania wymienić na Beru), podłączyć auto pod clipa, aby sprawdzić sondy Lambda. To na wstępie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 A ja proponuję poczytać forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek235 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Dzięki za rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pouter49 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Śmigaj do mechanika i podłączaj go do kompa. Problem w tym, że przyczyn może być bardzo dużo i trudno jest określić co to może być bez obejrzenia auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi