krzemyk Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zaginęła mi zaślepka hands free w tylnych drzwiach. Moje pytanie jest takie, w jaki sposób ta zaślepka jest montowana? Wystarczy jakoś na klej jak już coś zakupię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponuryzniwiarz Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Jest tylko wciskana w otwór w drzwiach pod klamką.W systemie hands free zaślepka ta trzyma się na plastikowej/gumowej uszczelce.Bez systemu hands free zaślepka jest plastikowa i ma wyprofilowane zaczepy które zapobiegają jej wypadnięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemyk Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Dzięki za info. Teraz tylko muszę znaleźć zaślepkę gdzieś na szrocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1gdy Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Witam. Posiada taka na sprzedaz. Jeżeli jest PAN zainteresowany to proszę dac znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti71 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Witam Mam podobny problem, kupiłem megane juz bez tej zaślepki w tylnych drzwiach, byłem na szrocie, znalazłem pasujący kolor (satynowe srebro)ale nie mam popjęcia jak to wyjąć. Kolega ma Lagune i mówi, że z boku drzwi jest zaślepka pod którą jest śruba, ale ja jej tam nie znalazłem, klamka, kiedy sie trzyma ten wewnętrzny mechanizm, działa bez zarzutu, więc potrzebny jest tylko ten pin do blokowania, Ktoś pomoże i wytłumaczy jak to wyjąc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemyk Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Kolega ma prawie racje. Jednak to nie jest śrubka tylko wajcha którą potrzeba odhaczyć. Poszukaj w temacie o wymianie mikroswitchy, tam chyba nawet zdjęcia były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iron.Falcon Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Moja zaślepka była wyjmowana bo padł mi centralny. Jest już ok - jednak zaślepka średnio chce się teraz trzymać. Jakieś sugestie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi